Naslovnica Politika Nadajmo se da će se Ukrajina pridružiti dijelu Europe koji se suprotstavlja...

Nadajmo se da će se Ukrajina pridružiti dijelu Europe koji se suprotstavlja autoritarnim režimima – i u Moskvi i u Bruxellesu

Želite li znati prvu zemlju koja je zabranila podučavanje djece o “netradicionalnim” seksualnim odnosima? Rusija. Bilo je to još u lipnju 2013. I po mnogočemu, tada se Ljevica, odnosno Demokrati u Sjedinjenim Državama, okrenula protiv Rusije.

Još 2009. godine, tadašnja državna tajnica Hillary Clinton sastala se s ruskim ministrom vanjskih poslova Sergejem Lavrovom, na sastanku koji je trebao obnoviti odnose SAD-a s Vladimirom Putinom i ruskom vladom. Možete li pogoditi kako je to završilo? Točno, rezultat je bio očit 2013., otprilike kada su Rusi donijeli svoj savezni zakon kako bi zaštitili djecu od seksualne propagande u školama.

Seksualna ljevica je poludjela. Za njih je kršenje ljudskih prava to što nemaju pristup djeci.

Ono o čemu su ruski čelnici govorili je držanje homoseksualne/trans propagande što dalje od škola i djece. Seksualna ljevica je do tada rado poslovala s Putinom. No, nakon što je novi zakon izglasan, prestala su nastojanja da se uspostavi prijateljski odnos. Rusija i Putin postali su neprijatelj broj 1. Demonizacija Rusije je bez sumnje započela pojavom ruskih zakona kojima je homoseksualna propaganda zabranjena u školama.

Naravno, to što su Rusi bili u pravu kada su se protivili perverznom odgoju djece, ne znači da su u pravu za ono što rade u Ukrajini. To je ilegalni rat. Osuđujem ga bez rezerve. Ali znam da je dio cijele priče pitanje redefiniranja Zapada kojem bi se Ukrajina mogla pridružiti. Pridružuje li se Ukrajina Zapadu, koji nameće seksualnu revoluciju državama članicama EU-a i ostatku svijeta, Zapadu koji uskraćuje novac EU Poljskoj i Mađarskoj jer su donijeli zakone koji štite djecu od seksualne propagande? Ili se Ukrajina pridružuje Poljskoj i Mađarskoj u suprotstavljanju nasilnicima u Bruxellesu?

Jasno, ruska invazija na Ukrajinu nema veze s homoseksualnom propagandom. Riječ je o širenju carstva. Nadajmo se da će se Ukrajina pridružiti dijelu Europe koji se suprotstavlja autoritarnim režimima – i u Moskvi i u Bruxellesu.

Izvor