Naslovnica Politika Orban: Neka narod odlučuje o LGBT zakonu

Orban: Neka narod odlučuje o LGBT zakonu

Mađarska vlada pokreće referendum o pitanju zaštite djece, najavio je u srijedu Viktor Orbán. Pitanja će uključivati ​​što roditelji misle o uvođenju seksualne propagande djeci u javne obrazovne ustanove.

Premijer moli sve Mađare da zajedno odgovore NE na ta pitanja.

Bruxelles je posljednjih tjedana napao Mađarsku zbog zakona o zaštiti djece, rekao je Viktor Orbán. Premijer je dodao da Europska unija zahtijeva izmjenu Zakona o obrazovanju i dječjoj zaštiti.

Prema Orbanu: „Bruxelles sada traži izmjenu Zakona o obrazovanju i pravila o zaštiti djece. Žale što kod nas nije moguće sve što su  postigli u zapadnoj Europi. Tamo aktivisti LGBTQ-a posjećuju vrtiće i škole te pružaju seksualno obrazovanje. I ovdje to žele, zbog čega birokrati u Bruxellesu prijete i pokreću postupak za povredu prava, tj. Zloupotrebljavaju svoju moć.”

Dodao je kako je budućnost njihove djece ugrožena, te ne mogu odustati od ovog pitanja.- ‘Kad je pritisak na našu zemlju tako jak, samo zajednička volja naroda može zaštititi Mađarsku.’

Pitanja za referendum bit će:

1. Podržavate li da se djeca susreću sa seksualnim obrazovnim sadržajem koji pokazuje različite seksualne orijentacije bez pristanka roditelja?

2. Podržavate li da se postupci za promjenu spola promoviraju djeci?

3. Podržavate li da takvi postupci budu dostupni djeci?

4. Podržavate li da se medijski programi koji utječu na razvoj djece emitiraju bez ograničenja?

5. Podržavate li da djeci budu dostupni medijski programi koji prikazuju promjenu spola?

Ovo je sjajan potez. Mađarska oporba nije glasala o zakonu, jer su ga smatrali manipulativnim. Među svim parlamentarcima vlada široko slaganje da mađarski protupedofilski zakoni trebaju ojačati. Fidesz, Orbanova stranka, dodala je zakon o LGBT propagandi koji zabranjuje stvari implicirane u tih pet pitanja.

U svakom slučaju, sada će Orbanova vlada dati cjelokupnom mađarskom narodu priliku da glasa o tome. Nezamislivo je da većina neće dati odlučno NE svim referendumskim pitanjima. Ako se to dogodi, dovest će čelnike Europske unije u opoziciju ne samo prema Orbanu, već i prema većini mađarske nacije. Napad EU-a na Mađarsku zbog ovog zakona očito će se smatrati napadom ne samo na Orbana i vladu pod vodstvom Fidesza, već na cijelu naciju i njezine vrijednosti.

Što to svakako jest! Ali referendum će to jasno objasniti.

Činjenica je da je ovo izuzetno važno pitanje koje uključuje temeljni moralni smisao mađarskog društva i zaštitu njegove djece od ove ideologije. Sve srednjoeuropske vlade (uključujući  i Hrvatsku) trebale bi učiniti isto. Neka narod glasa. Prestanite dopuštati da ovi liberalni zapadni kulturni oligarsi i njihovi zakonodavni nosači vode i mijenjaju moralni zakon.

Izvor